Cum comand

 

Va rugam sa ne transmiteti comanda dumneavoastra prin e-mail :, la numarul de fax : 021.332.36.15, prin formularul din pagina de contact (NONSTOP) sau la numarul de telefon : 021.332.36.15. Program de lucru cu clientii : Luni - Vineri ( 9.00 - 18.00).

 

Va rugam sa precizati : numele/codul produsului, cantitatea dorita, numarul de telefon si adresa dumneavoastra de e-mail.

 

Dupa lansarea cererii dumneavoastra, veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre un consultant de vanzari pentru confirmarea disponibilitatii produsului si definitivarea comenzii dumneavoastra.

 

Cum platesc

 

Preturile afisate pe www.xservice.ro sunt exprimate in moneda Euro fara TVA.

 

Plata produselor comandate se va efectua cu numerar sau prin ordin de plata.

 

Plata prin numerar se va face in LEI, la cursul BNR din ziua facturarii, integral, la livrare, catre comisionarul care efectueaza livrarea. Indiferent de serviciul de livrare ales, veti primi o chitanta dovedind efectuarea platii.

 

Plata prin ordin de plata se va face in LEI, la cursul BNR din ziua facturarii, doar in baza facturii proforma emise de SC X SERVICE PRODUCTION SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Este necesar sa transmiteti toate datele de facturare ale clientului (denumire / nume, adresa completa sediu social / sediu de livrare, CUI / CNP, Nr. Reg. Com., cont IBAN, Banca).

 

Livrarea

 

Livrarea produselor se face la sediul de livrare indicat de catre dumneavoastra si numai dupa confirmarea incasarii in contul bancar indicat in factura proforma emisa (in cazul platii cu ordin de plata) sau achitarea cu numerar, integral, la livrare, catre comisionarul care efectueaza livrarea.

 

Livrarea se efectureaza prin curier rapid in toata tara. Livrarea este gratuita pentru comenzile care depasesc 1.000 lei.

 

Pentru alte detalii va stam la dispozitie.

Service copiatoare Service