Service

 

Avand o experienta de peste 18 ani in domeniul service-ului de echipamente bancare (service masini de numarat bancnote si monezi, service verificatoare de valuta, service masini de legat semiautomate etc.) si echipamente de birou (service copiatoare alb negru si color, service imprimate si faxuri, service distrugatoare documente etc.), societatea noastra ofera servicii de intretinere si service specializate, atat pe baza de contract lunar de mentenanta, cat si la cerere.

 

SC X SERVICE PRODUCTION SRL este o companie certificata ISO 9001:2008.

 

Departamentul tehnic al societatii noastre este format din personal calificat, cu o vasta experienta in domeniu, capabil sa raspunda intr-un mod dinamic tuturor solicitarilor si exigentelor clientilor nostri.

 

In prezent, SC X SERVICE PRODUCTION SRL desfasoara activitati de intretinere si service echipamente in Bucuresti si in judetele limitrofe acestuia (Calarasi, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Prahova, Teleorman).

 

Portofoliul nostru de clienti include companii din domeniile Bancar, Administratie Publica, Juridic, Financiar-Contabil, Medical, Industrial, Retail etc.

 

Pentru informatii suplimentare sau oferte personalizate pentru servicii de intretinere si service ne puteti contacta la adresa de email sau la numarul de telefon/fax 021-332.36.15.

 

Pentru consultanta la achizitia de produse sau consumabile, ne puteti contacta la adresa de e-mail sau la numarul de telefon/fax 021-332.36.15.

Service copiatoare Service